Autosloperij

Al decennia lang brengen mensen hun sloopauto naar de autosloperij van Onne van de Stadt in Zaandam. Met de derde en vierde generatie in het bedrijf hebben wij veel ervaring in autodemontage en recycling. Onze autosloperij is een van de grootste in zijn soort in de provincie Noord-Holland.

Stuur ons een WhatsApp-bericht

kom langskom langs
auto sloperij zaandam
Inkoop van sloopauto’s

Vroeg of laat komt voor elke auto het moment dat er niet meer verantwoord mee gereden kan worden. Als reparatie duurder is dan de auto naar de sloop brengen, dan kunt u beter ons inschakelen! U bent van harte welkom om zelf langs te komen, maar op verzoek en tegen een kleine vergoeding komen wij uw auto ook thuis ophalen. Wij zijn een door het RDW erkend bedrijf, zodat u direct een vrijwaring voor uw auto ontvangt!

Autodemontage

Als autosloperij zijn wij gespecialiseerd in de recycling van uw sloopauto. Dat doen wij met respect voor het milieu. Alle herbruikbare autosloop onderdelen worden vakkundig gedemonteerd en komen per automerk beschikbaar voor auto’s met dezelfde specificaties. Autodelen die niet herbruikbaar zijn worden samengeperst en afgevoerd. Het hele proces van autodemontage verloopt geordend en schoon. Als u onze autosloperij bezoekt zal het u opvallen hoe opgeruimd het is.

Gebruikte auto onderdelen

Banden, schokdempers, zijspiegels en uitlaten: elke sloopauto heeft onderdelen die in een goede staat verkeren. Al deze onderdelen worden door ons gedemonteerd, in kaart gebracht en opgeslagen. De autosloperij biedt zo een enorme keuze aan gebruikte auto onderdelen van alle bekende merken in verschillende uitvoeringen. Wij verkopen niet aan particulieren. Kiest u liever voor nieuw of is een specifiek gebruikt onderdeel niet in voorraad: wij leveren ook nieuwe onderdelen. Bel 075 616 52 72 om te informeren naar het onderdeel waar u naar op zoek bent!

Verkoop van gebruikte auto’s

Er worden bij onze autosloperij ook auto’s aangeboden die nog in een goede conditie zijn of die na reparatie en onderhoud in onze werkplaats weer geschikt zijn voor verkoop. Zo is er altijd aanbod van modellen voor de kleinere beurs. Doorgaans hebben wij enige tientallen occasions in voorraad. De beschikbare merken en modellen wisselen vrijwel dagelijks. Volg de link Verkoop van gebruikte auto’s voor het actuele overzicht of bezoek ons op het industrieterrein Achtersluispolder in Zaandam.

Klantervaringen

wat onze klanten over ons zeggen

Naar WhatsApp
Welkom bij Onne van de Stadt Recycling.
Klik op de groene button hieronder en app ons uw bericht.