Gebruikte auto onderdelen

Banden, schokdempers, zijspiegels en uitlaten: elke sloopauto heeft onderdelen die in een goede staat verkeren. Al deze onderdelen worden door ons gedemonteerd, in kaart gebracht en opgeslagen voor autobezitters die juist naar dat onderdeel op zoek zijn. De autosloperij biedt zo een enorme keuze aan gebruikte auto onderdelen van alle bekende merken in verschillende uitvoeringen. Kiest u liever voor nieuw of is een specifiek gebruikt onderdeel niet in voorraad: wij leveren ook nieuwe onderdelen.

Vragen over gebruikte auto onderdelen? Bel: 06 55 70 85 54 of 06 22 35 01 57

kom langskom langs
auto sloperij gebruikte onderdelen verkoop
Accu’s

Gemiddeld gaat een accu ruim 5 jaar mee, maar dat kan bij veel korte ritten minder zijn. In 1 op de 3 gevallen is autopech het gevolg van problemen met de accu. Bij Onne van de Stadt kunt u altijd kiezen uit een groot aantal verschillende accu’s.

Autobanden

Zomerbanden, winterbanden en autobanden voor vier seizoenen: wij hebben ze van alle merken. U kiest de breedte en hoogte en kunt voorlopig weer veilig de weg op.

Uitlaten

Uw uitlaat moet worden vervangen als er sprake is van lekke pakkingen, gescheurde ophangrubbers of slijtage als gevolg corrosie in de demper. Neem contact met ons op als u een uitlaat nodig heeft. Wij hebben ze voor een groot aantal automerken op voorraad.

Schokdempers

Om comfortabel te kunnen rijden heeft een auto goede vering nodig. Daarvoor dienen de schokdempers. Als de vering minder wordt kan dat zijn omdat de schokdempers vervangen moeten worden. Neem dan contact met ons op voor het juist type.

Plaatwerk

Vaak maken wij mee dat een auto technisch nog goed functioneert en zonder problemen door de APK-keuring heenkomt, maar dat het plaatwerk minder wordt. Wij hebben een grote voorraad plaatwerk van merken, modellen en bouwjaren beschikbaar.

Motoren

Ook voor het vervangen van een complete motor bent u bij Onne van de Stadt aan het goede adres. Door de jaren heen hebben wij duizenden auto’s gedemonteerd en de gebruikte motor in ons magazijn opgeslagen.

Versnellingsbak

Wanneer een sloopauto aan het einde van zijn levensduur is, verkeert de versnellingsbak soms nog in redelijke tot goede staat. In die gevallen wordt de volledige versnellingsbak door ons uit de auto gehaald, getest en in voorraad genomen.

Aandrijfas

De aandrijfas brengt de kracht over van de motor naar de wielen en staan door middel van tandwielen in verbinding met de koppeling en versnellingsbak. Bij de meeste auto’s kan de aandrijfas in zijn geheel door ons worden gedemonteerd en opgeslagen.

Diverse

Bij Onne van de Stadt vindt u een diversiteit aan gebruikte (sloop) onderdelen. Bel ons of kom langs.